Antena Căutare

Șocant. Cum a ajuns să arate Michael Schumacher! Fostul campion mondial este într-o stare gravă!

Publicaţia spaniolă „Las 2 Orillas” a scris că fostul pilot de Formula 1 cântăreşte doar 45 de kilograme, iar înălţimea lui a scăzut la 1,60 metri, cu 14 centimetri mai puţin decât măsura în mod obişnuit

Publicaţia spaniolă „Las 2 Orillas” a scris că fostul pilot de Formula 1 cântăreşte doar 45 de kilograme, iar înălţimea lui a scăzut la 1,60 metri, cu 14 centimetri mai puţin decât măsura în mod obişnuit.

Potrivit presei internaţionale, familia lui Schumacher a decis transferarea sa la o clinică din SUA, într-o încercare disperată de a-l recupera pe fostul mare pilot de formula 1.

În cadrul unui proces intentat împotriva unei publicaţii care a susţinut că Schumacher poate merge singur, avocatul familiei, Felix Damm, a dedezminţit zvonurile.

„Michael Schumacher nu poate merge şi nu se poate ridica nici măcar cu ajutorul specialiştilor care îl monitorizează”, a dezvăluit avocatul, citat de gandul.info.

Veste cutremurătoare în fotbalul mondial. Emmanuel Eboue, fost jucător la Arsenal, a fost diagnosticat cu virusul HIV... Halep, la un titlu distanță de locul 1 WTA, după eliminarea Muguruzei de la China Open. Simona joacă mâine la Beijing, c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x