Antena Căutare

Socant: Inainte sa moara, Simoncelli a fost scapat de pe targa

Imagini socante surprinse de un cameraman amator la Marele Premiu de Moto GP din Malaezia. Si totul se leaga de moartea riderului italian Marco Simoncelli.

Imaginile surprinse arata cum brancardierii care l-au transportat pe Simoncelli la salvare l-au scapat pe acesta in cap, apoi doi dintre ei s-au prabusit peste sportivul aflat in stare grava. Totul s-a petrecut chiar sub ochii tatalui lui Simoncelli, care ajungea chiar in acel moment la locul accidentului.

Nu numai aceste imagini socheaza, ci si faptul ca brancardierii alergau cu targa spre salvare, desi toti medicii recomanda ca, in cazul unei accidentari la cap, ranitul sa fie manevrat cu maxima atentie. Simoncelli a murit cateva zeci de minute mai tarziu, la spital.

Italianul a cazut la iesirea dintr-un viraj imediat dupa debutul cursei, iar Colin Edwards (Yamaha) si Valentino Rossi s-au trezit cu el in fata. Impactul a fost atat de violent incat casca de protectie a lui Simoncelli s-a desprins in momentul in care italianul a fost calcat. Simoncelli a ramas intins pe pista, nemiscat.

Sportivul italian va fi inmormantat joi, in localitatea sa natala Cattolica, in Italia.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

SERIE A: Juventus - Fiorentina 2-1/ "Batrana Doamna", lider provizoriu... Otelul se califica in sferturile Cupei Romaniei printr-un eurogol al lui Antal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x