Antena Căutare

Somalia: Presedintele federatiei de fotbal si cel al comitetului olimpic, ucisi intr-un atentat

Sportul este plin de sange din nou! Presedintele Comitetului Olimpic din Somalia, dar si seful Federatiei de Fotbal, au fost ucisi intr-un atentat sinucigas. Atacul a avut loc la Teatrul National din Mogadishu.

Alaturi de ei si-au pierdut viata alte zece persoane care participau la un eveniment organizat de televiziunea nationala somaleza. Atacul a fost declansat de o femeie kamikaze!


Aden Yabarow Wiish (presedintele Comitetului Olimpic din Somalia) si Said Mohamed Nur (seful Federatiei de Fotbal din Somalia) au fost ucisi, miercuri, intr-un atentat care a avut loc in Mogadiscio, informeaza BBC.

"Sunt zece morti, printre care presedintele comitetului olimpic si presedintele federatiei de fotbal", a declarat Abdirahman Omar Osman, purtator de cuvant al guvernului somalez, citat de Mediafax.

Conform BBC, atentatul ar fi fost declansat de o femeie kamikaze, membra a organizatiei islamiste Al-Shabab. Totul s-a intamplat in timp ce in Teatrul National avea loc o manifestatie dedicata televiziunii nationale somaleze. La eveniment participa si premierul somalez Abdiweli Mohamed Ali. Acesta a scapat nevatamat in urma atentatului.

Antonio Cassano: "M-am temut ca o sa mor"... UPDATE! DNA a pus sechestru pe casele greilor din fotbal: Mircea Sandu si Dumitru Dragomir...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x