Antena Căutare

Son Heung-min a marcat în Liga Campionilor, apoi a cerut iertare pentru că l-a accidentat pe Andre Gomes

Atacantul sud-coreean Son Heung-min a marcat, miercuri, golurile al doilea şi al treilea pentru Tottenham, în meciul cu Steaua Roşie Belgrad, din Liga Campionilor.

După prima sa reuşită, Son a mers la una dintre camerele de luat vederi de pe marginea terenului şi a făcut un gest cu palmele împreunate, prin care a dorit să ceară iertare pentru incidentul avut în etapa trecută din Premier League, în urma căruia mijlocaşul portughez al echipei Everton, Andre Gomes, a suferit o fractură cu dislocare a gleznei drepte.

La meciul de duminică, Gomes s-a accidentat după un duel cu jucătorul sud-coreean. Son a izbucnit în plâns în momentul în care a văzut accidentarea gravă a portughezului, acesta din urmă fiind scos de pe teren pe targă şi transportat direct la spital.

Tottenham a câştigat cu scorul de 4-0, partida de la Belgrad, din etapa IV-a a Grupei B a Ligii Campionilor.

Sursa : news.ro

Manchester City a terminat meciul cu Atalanta cu fundaşul Kyle Walker în poartă... Tenis de masă: Echipa feminină a României, calificată în sferturile de finală ale Cupei Mondiale, fază în care va întâln...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x