Live acumFilm: Parker
Prime Time 20:00Film: Parker

Spania: Grupul infracţional care a spart locuinţele unor jucători de la Real Madrid şi Atletico a fost destructurat

Garda civilă spaniolă a destructurat grupul infracţional care a spart locuniţele unor jucători ai echipelor Real Madrid şi Atletico Madrid, relatează eldiario.es.

Garda Civilă spaniolă a destructurat grupul infracţional care a spart locuniţele unor jucători ai echipelor Real Madrid şi Atletico Madrid, relatează eldiario.es.

Au fost arestate patru persoane. Unul dintre arestaţi este un cetăţean albanez care a mai fost reţinut pentru că a participat la un jaf în 2007, la locuinţa lui Jose Luis Moreno, personalitate a lumii artistice spaniole.

Garda Civilă a recuperat o cantitate mare de bijuterii furate şi 10.000 de euro, precum şi obiecte ca medalia de vicecampion în Liga Campionilor al jucătorului de la Atletico Thomas Partey şi paşaportul fotbalistului.

Locuinţa lui Partey din Boadilla del Monte a fost spartă de hoţi când în interior se afla menajera. Şi casa lui Casemiro (Real Madrid) a fost spartă, în timp ce jucătorul se afla la un meci cu Atletico, la 28 septembrie.

În iunie, a avut loc o spargere la casa lui Alvaro Morata, când jucătorul era convocat la naţionala Spaniei. În interior se aflau, în momentul spargerii, soţia jucătorului, copiii lor şi o angajată. Au fost sparte şi locuinţele tehnicianului Zinedine Zidane şi fotbalistului Isco, în aceeaşi zi.

Toţi cei patru arestaţi sunt albanezi. Ei sunt acuzaţi de furt din locuinţe, constituire de grup infracţional, folosire de obiecte furate, furt de vehicule şi uz de fals.

Albanezii furau maşini pentru a le folosi la spargeri şi le schimbau plăcuţele de înmatriculare. În posesia lor s-au găsit şi echipamente de transmisie şi materiale folosite pentru ca hoţii să nu fie recunoscuţi în imaginile surprinse de camerele de supraveghere.

Poliţia caută încă un membru al grupului infracţional, despre care se crede că a fugit într-o ţară din afara Uniunii Europene. În cazul acestuia, i s-a solicitat unui judecător emiterea unui mandat internaţional de arestare.

Sursa : news.ro

Recomandari