Antena Căutare

Spectacol total la FOTE! Renault este masina oficiala a competitiei

In aceste zile, la Brasov , se desfasoara Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE), competitia de sporturi de iarna adresata copiilor cu varste intre 14 si 18 ani.

La FOTE 2013 concureaza peste 1.500 de sportivi din toata Europa. Desi au mai putin de 18 ani, s-au inarmat de mici cu dorinta de a atinge excelenta, cu fair-play si mai ales cu mentalitatea de invingator. Pentru ca numai acesta este drumul care ii duce pe sportivii juniori spre victorie.

Inca de anul trecut, Renault a pornit pe drumul spre victorie alaturi de campionii Romaniei, sprijinindu-i si recompensandu-le efortul.

Masina Campionilor Olimpici

In 2012, Renault a fost sponsor principal al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman. Ca urmare a acestui parteneriat, Renault a promis sa ofere ca premiu atatea masini cate medalii urmau sa castige sportivii romani la Londra, atat individual, cat si pe echipe. La finalul Jocurilor Olimpice, Renault a oferit 16 masini: 2 Latitude, pentru Alin Moldoveanu si Sandra Izbasa, 4 Megane Olympic, pentru Alina Dumitru, Corina Caprioriu, Roxana Cocos si Catalina Ponor, 10 Twingo pentru echipa de sabie (Rares Dumitrescu, Alexandru Siriteanu, Florin Zalomir, Tiberiu Dolniceanu) si echipa de gimnastica (Catalina Ponor, Sandra Izbasa, Diana Chelaru, Diana Bulimarsi Larisa Iordache) si Razvan Martin.

Renault, masina oficiala a FOTE

Renault este alaturi de sportivi si in 2013, fiind sponsor oficial al Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE) si Masina Oficiala a Tortei Olimpice. Renault a transportat Flacara Olimpica la sosirea in tara, a fost alaturi de sportivi in stafeta prin Bucuresti din 9 februarie si a transportat apoi Torta la Brasov.

VIDEO! Lovitura scorpionului: Daigo Kobayashi a reusit golul saptamanii... FOTE 2013: Medalie de aur pentru Romania! Emil Imre s-a impus la short track 1000 metri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x