Antena Căutare

Sporting Lisabona - Manchester City 1-0 / Cetatenii invinsi surprinzator

Fosta adversara a Vasluiului s-a impus la limita in fata liderului din Premiere League, pastrand sanse pentru calificarea in sferturile Europa League.

Manchester City a vazut ca pe Alvarade nu e ca pe Dragao. Pusa sub presiune in campionat de United, trupa lui Mancini a cedat si la Lisabona, in fata lui Sporting.

Clichy a jucat pentru prima data in viata fundas dreapta, din cauza ca Zabaleta si Richards au fost accidentati, iar in stanga a fost titularizat Kolarov. Mai mult, cetatenii l-au pierdut si pe capitanul Kompany in primul sfert de ora, acesta fiind inlocuit cu Lescott.

Singurul gol al partidei a fost marcat de Xandao in minutul 51, fundasul central profitand marcand cu calcaiul dupa o greseala a lui Hart la o lovitura libera executata de Manuel Fernandez.

Mancini a fortat cu Nasri si Balotelli in ultima jumatate de ora, insa pana la final scorul nu s-a mai modificat.

Intr-o alta optime, Twente Enschede a invins pe teren propriu pe Schalke 04 intr-un meci ce a opus doua adversare ale Stelei.

Foto: EPA

Mihai Stoichita se autopropune la Steaua... Gheorghe Hagi: „Romania poate trimite o echipa in sferturile Ligii Campionilor”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x