Antena Căutare

Sprint spre recorduri! Usain Bolt le-a declarat razboi cronometrelor

Istoria atletismului de viteza incepe cu Usain Bolt, dupa ce jamaicanul a reusit sa-si pastreze toate cele trei medalii olimpice la JO de la Londra. In 2013, Bolt si-a propus sa nu rateze niciun record mondial.

Daca ar fi sa clipesti, n-ai apuca sa-l vezi la cursa de 100 de metri. O termina in 9.58 secunde. E sef si la 200, acolo unde scoate 19.19. Detine recordurile mondiale la ambele probe, dar nu prea e multumit.

In 2013, Usain Bolt isi propune ceva mai mult. "Voi incerca sa vad daca pot stabili mai multe recorduri mondiale. La 200 de metri imi doresc sa termin cursa cu un timp sub 19 secunde, tocmai de aceea voi munci foarte mult", a declarat atletul jamaican.

Celor sedentari li se face rau doar la citirea cronometrului, dar pentru Usain e ceva mai usor. La inceputul carierei, secundele ii erau cel mai mare dusman. Acum, ele se tem de sprinterul jamaican.

I-au furat vacanta! Reghecampf a plecat din Brazilia de frica hotilor... VIDEO! Scena care a anulat transferul lui Sneijder la Galatasaray...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x