Antena Căutare

Stapanii egalurilor! Dan Petrescu si Dorinel Munteanu au debutat cu remize in noua editia a campionatului din Rusia

Dinamo Moscova si Kuban Krasnodar au inceput neconvingator campionatul in Rusia. Echipa lui Dan Petrescu a facut 2-2, pe propriul teren, in meciul cu Volga, in timp ce Munteanu a remizat, 1-1, in fata lui Rubin Kazan

A fost ziua egalurilor in prima etapa a campionatului Rusiei! Toate cele trei meciuri programate la debut s-au terminat fara a se stabili o invingatoare!

Dinamo Moscova a inceput catastrofal meciul de acasa cu Volga! In minutul 3, oaspetii conduceau cu 2-0, gratie reusitelor lui Sulenin (2') si Mukendi (3'). Trezita din pumni, formatia lui Dan Petrescu a revenit in meci rapid, cu un sfer de ora inainte de finalul primei parti. Mai intai Kasaev (28') a redus din handicap, pentru ca, mai apoi, Voronin (30') sa restabileasca egalitatea. Partea secunda n-a mai adus nicio modificare, iar Dinamo incepe campionatul cu un semi-esec.

Nici Dorinel Munteanu n-a fost mai norocos! La debutul pe banca lui Kuban, "Neamtul" nu a reusit mai mult de-o remiza in meciul de pe teren propriu cu Rubin Kazan. Chiar daca au jucat cu un om in plus o repriza intreaga, fotbalistii lui Kuban s-au vazut condusi in minutul 71, dupa reusita lui Eremenko. Avantajul a durat doar trei minute, pentru ca Ozbiliz (74') a reusit sa marcheze si sa salveze un punct pentru echipa lui Munteanu.

Hanescu, cea mai buna performanta din acest an! A ajuns in semifinalele turneului de la Stuttgart... VIDEO: Noroc ca a semnat inainte! Driblingul pe care Welbeck NU ar vrea sa-l revada la Manchester United...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x