Antena Căutare

Steaua ’86 va aniversa succesul de la Sevilla la Cheile Gradistei

La 27 de ani de la castigarea Cupei Campionilor Europeni, componentii Stelei 1986 se intorc pe teren. Bumbescu, Belodedici, Piturca, Tudorel Stoica sau Victor Piturca vor aniversa performanta de la Sevilla alaturi de nationalele artistilor si jurnalistilor, la Cheile Gradistei.

Anul trecut au venit la sarbatoare, alaturi de Valentin Ceausescu, aproape toti jucatorii de la Steaua ’86. As dori sa ne strangem an de an aici“, a declarat Ovidiu Garbacea, patronul complexului sportiv Cheile Gradistei Fundata.

In cadrul festivitatii, de pe 7 si 8 mai, este programat si un patrulater fotbalistic, unde va evolua Steaua ’86, nationalele ziaristilor si ale artistilor si o selectionata locala.

Nationala de fotbal a jurnalistilor, campioana olimpica in 2012, la Beirut, care este sponsorizata de Aqua Carpatica si Petrom, se pregateste pentru Olimpiada din acest an, care va avea loc în Martinica.

La Cheile Gradistei Fundata au fost invitati, printre altii, Emeric Ienei, Anghel Iordanescu, Ladislau Boloni, Marius Lacatus, Gabi Balint, Miodrag Belodedici, Adrian Bumbescu, Tudorel Stoica, Victor Piturca, Mihail Majearu, Marin Radu II, Lucian Balan si Helmut Duckadam.

"Ce mai e mia in ziua de azi?" | Catalin Oprisan scrie despre Raul Gonzalez, "legenda care a implinit 1.0... Galerie FOTO! Arc peste timp: 27 de ani de cand Generatia de Aur a Stelei castiga Cupa Campionilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x