Antena Căutare

Steaua a rezolvat problema terenului de antrenament

Oficialii echipei Athletic Bradu, din liga a treia, sunt dispusi sa puna la dispozitia ros-albastrilor terenul sintetic pe care isi desfasoara meciurile de acasa.

Steaua a revenit din cantonamentul din Antalya, insa acasa s-a izbit de o mare problema: din cauza zapezii, nu are unde se antrena pentru meciul cu Twente.

Salvarea poate veni de la Atheletic Bradu, echipa de divizia C din Arges. Aceasta beneficiaza de un teren sintetic pe care isi desfasoara jocurile de acasa si presedintele Cristinel Soare e dispus sa-l puna, gratis, la dispozitia ros-albastrilor.

"Le dam terenul gratis sa se antreneze. Ca dimensiuni, e ca cel de pe National Arena. E deszapezit, s-au jucat amicale toata saptamana pe el. Daca vor sa vina, intrerupem orice activitate pe el" a spus acesta.

Foto: gsp.ro

Ionel Danciulescu si-a prelungit contractul cu Dinamo... Dinamo, preluata de arabi?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x