Steaua depune memoriu impotriva rapidistilor implicati in bataie

Gigi Becali a anuntat ca se bucura ca stelistii nu au ripostat in imbulzeala generala de intrarea lui Prepelita la Coman si se asteapta la suspendari drastice pentru rapidisti in urma memoriului pe care il va depune.

In direct la o emisiune de televiziune, patronul Stelei a anuntat ca oficialii clubului ros-albastru vor depune memoriu impotriva rapidistilor care au lovit in incaierarea pornita pe National Arena.

„Eu aseara am fost in vestiar la baieti si le-am transmis ca sunt bucuros pentru ca nu au periclitat viitorul echipei. Noi vom depune memoriu impotriva Rapidului. Cand o sa vada Comisia de disciplina cum da Coman cu piciorul o sa suspende. Pancu da cu pumnul, Rui Duarte la fel. Wesley a luat 4 etape si a lovit in meci. La ei ma astept sa ia dublu, pentru ca au actionat in grup."

Becali anunta ca in cazul in care Liga nu ii va suspenda, se va trece de la fotbal la bataie: „Daca nu vor lua atat cat trebuie, acesta nu mai e fotbal. Facem bataie: ii pun si eu pe rapidisti sa se bata cu Fane, cu toti bodyguarzii mei".

Foto: gsp

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri