Antena Căutare

Steaua invinge la Mioveni, dar nu convinge

Ros-albastrii s-au impus cu 1-0 pe terenul lanternei rosii, dupa un joc modest prestat de ambele parti.

Steaua "e in grafic" pentru obiectivul propus de Gigi Becali, adica sa fie lider pana de Paste. Ros-albastrii au debutat cu victorie in retur, impunandu-se cu 1-0 la Mioveni, cu toate ca nu au convins.

Desi s-au despartit de vedete in intersezon, galben-verzii au oferit o replica pe masura echipei lui Ilie Stan. Fosta sa formatie nu s-a baricadat in defensiva, incercand si chiar reusind, pe alocuri, sa puna in pericol poarta lui Tatarusanu. Fostul bistritean si-a reparat gafele din dubla cu Twente si si-a pastrat poarta intacta.

Singurul gol al partidei a fost marcat de Raul Rusescu. Mijlocasul dreapta de conjunctura a reluat la coltul lung o minge prelungita de Machado dupa un corner de pe stanga.

Nikolic a avut o iesire nervoasa, fiind nemultumit ca nu a fost folosit. E de asteptat ca Gigi Becali sa ia atitudine, mai ales ca nu l-a cumparat definitiv pe muntenegrean de la Timisoara.

Intr-o alta partida, desfasurata duminica, FC Vaslui s-a impus cu 2-1 in deplasarea de la Ploiesti.

Foto: gsp.ro

Gigi Becali: "Ilie Stan a facut echipa gresit, nu ma mai gandesc la titlu"... Tottenham - Manchester United 1-3 / Diavolii raman in carti pentru titlu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x