Antena Căutare

Steaua - Kuban Krasnodar 3-0 / Victorie de moral pentru Ilie Stan

Jucatorii ros-albastrii au trecut la scor de neprezentare cu echipa lui Dan Petrescu, in cel mai tare amical al iernii.

Steaua a trecut in mai putin de o saptamana de la agonie la extaz. La mijlocul saptamanii a fost umilita de Concordia Chiajna, pentru ca duminica sa treaca la scor de echipa lui Dan Petrescu.

Mai intai Nikolic a prelungit o lansare a lui Brandan pentru Rusescu, fostul jucator al Unirii Urziceni a centrat pentru Leandro Tatu, care a deschis scorul din apropiere.

Muntenegreanul Nikolic a facut 2-0 dupa o centrare a lui Dananae, gandindu-se, probabil, la Gigi Becali, cel care i-a transmis ca nu il va cumpara in vara de la Timisoara.

In repriza secunda, Rusescu a profitat de o indecizie a fundasilor centrali trimisi pe gazon de Bursuc si a facut 3-0, nu inainte de a trimite in peluza un penalty obtinut de Tatu. Brazilianul a fost eliminat alaturi de Kubik cu 10 minute inainte de final.

Insa erioul negativ al rusilor a fost Davydov care a reusit sa rateze doua lovituri de la 11 m in doua minute consecutive.

Victoria le ridica moralul stelistilor, care la mijlocul saptamanii viitoare vor intalni pe Debrecen in ultimul amical al iernii.

Foto: gsp.ro

Juventus si Milan remizeaza acasa, Roma o desfiinteaza pe Inter. Vezi rezultatele din Italia!... Egal de senzatie intre Chelsea si Manchester United...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x