Antena Căutare

Steaua - Motherwell 3-0/ Lectie de fotbal

Steaua este aproape calificata in play-off-ul Ligii Europa, dupa ce a castigat la pas, 3-0, prima mansa a dublei cu formatia scotiana Motherwell.

Fara cateva nume grele din formula standard, Ghionea, Petre Marin, Toja sau Kapetanos, Steaua a reusit totusi sa treaca fara emotii de Motherwell, o formatie inferioara Stelei la aproape toate capitolele.

Mult mai rapizi si tehnici, stelistii si-au creat numeroase ocazii la poarta lui Ruddy, insa elevii lui Cristiano Bergodi au transformat in gol doar trei dintre sansele avute.

Stelistii au avut nevoie de autogolul lui Craigan pentru a sparge gheata, Surdu, Nicolita, Bogdan Stancu si Andrei Ionescu jucandu-se cu ocaziile in prima jumatate de ora a partidei.

Apoi a iesit la rampa polonezul Grzelak, jucator care l-a inlocuit pe Szekely la jumatarea primei reprize si a fost co-autor la reusitele lui Nicolita, din minutul 45, si Bogdan Stancu, din minutul 60.

Pe langa ratari si goluri, echipa din Ghencea si-a trecut in cont si un penalty irosit de Dorin Goian, sutul fundasului stelist fiind parat de Ruddy la cateva minute dupa autogolul lui Craigan.

Aflati la adapostul celor trei goluri de astazi, stelistii pot aborda cu multa incredere returul din Scotia, de saptamana viitoare, desi Motherwell a facut instructie cu Flamurtari in turul al doilea preliminar si a castigat cu 8-1 jocul de pe teren propriu.

sursa:amosnews.ro
Manchester City va plati 15 milioane de lire sterline pentru transferul lui Kolo Toure... FC Vaslui - Omonia Nicosia 2-0...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON Vineri, 27.09.2024, 18:58
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x