Antena Căutare

Steaua nu scapa de McCLaren! Englezul se intoarce la Twente

Steve McClaren e aproape de o revenire pe banca olandezilor pe care i-a facut campioni in 2010 si ar da iar peste ros-albastri, pe care i-a eliminat cu Middlesbrough in 2006.

Probabil cea mai neagra seara din istoria Stelei e readusa in memoria suporterilor de aparitia numelui Steve McClaren. Englezul o antrena in 2006 pe Middlesbrough, cu care a eliminat-o pe Steaua din semifinalele Cupei UEFA, in urma unui retur socant si dureros pentru toti ros-albastrii: romanii castigasera la Bucuresti cu 1-0 si ajunsesera la un moment dat sa aiba 3-0 "la general", dar britanicii au intors incredibil si au castigat returul cu 4-2, cu un gol decisiv dat in ultimele secunde de italianul Maccarone.

McClaren a esuat dupa aceea ca selectioner al Angliei, dar a impresionat la Twente, viitoarea adversara a Stelei, pe care a facut-o campioana in 2010. Si pe care o poate antrena din nou acum. Conform The Sun, el il va substitui pe Co Adriaanse la conducerea formatiei pe care Steaua o va intalni in "16"-imile Europa League, pe 16 si pe 23 februarie. Twente e acum pe 3 in Olanda, dar Adriaanse a fost demis din cauza relatiei proaste pe care o are cu propriii jucatori. McClaren e liber de contract dupa ce a fost demis de Nottingham Forrest, din Liga a doua engleza.

Sursa: gsp

Foto: Hepta

Aston Villa il vrea pe Robbie Keane... Maggio si-a prelungit contractul cu Napoli pana in 2015...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x