Antena Căutare

Steaua - Pandurii 1-2 / Jaka umilinta!

In fata unor Panduri energici si nesupusi, Steaua a platit pretul oboselii si al "psihologiei".

Toate presiunileextrafotbal dinaintea meciului n-au folosit la nimic. Campionatul intern ramine un infern pentru stelisti, in sezon de cupe europene. Ceea ce parea un meci de vacanta, cu Pandurii modesti, s-a dovedit un episod dramatic de adaptare la programul de zbor si la ritmul de un meci la trei zile.

Raul, ca la Madrid!

Pe un stadion cu citeva mii de oameni, sub un rest de soare tomnatic, Steaua a inceput in verva. Mihai Costea il gaseste pe Raul Rusescu bine plasat in careu, iar acesta inscrie cu un sut scurt, sub bara (min.3). Nu atit golul rapid, cat reactia Pandurilor a fost neasteptata. Echipa lui Grigoras si-a revenit din corzi si a impins liniile spre careul lui Tatarusanu. Gafele lui Emeghara, pe dreapta, le-au dat curaj "minerilor". Si, la doar cinci minute de la golul ros-albastrilor, Voiculet a zburdat printre Galamaz si Bourceanu si a trimis mingea in plasa, printre picioarele portarului. Rumoare in tribune, deruta pe teren. Pandurii au continuat sa urce, in valuri, spre careul stelist, Lemnaru a trimis o diagonala de avertizare, din 20 de metri (min.19).

Repriza groazei

Contra unei echipe organizate si indarjite, jucatorii lui Levy au ales solutia cea mai la indemana: faultul si, in ultima instanta, hentul. Lemnaru a scapat iar pe dreapta, i-a trimis lui Jaka Stromajer, in careu, iar Latovlevici s-a aruncat ca la fotbal american si a deviat balonul cu mana. "Rosu" si penalty, transformat de capitanul Pintilii (min.19). Stupoare pe margini. Jocul s-a incalcit apoi la mijloc, pentru minute bune. Steaua n-a izbutit sa produca pericol decat pentru ea insasi.

Tanase a incasat un galben pentru proteste, Stromajer a devenit inamicul nr. 1 al crampoanelor ros-albastre, faultat si de Prepelita, si de Emeghara. Pandurii a ramas cu liniile sus si l-au fortat pe Tatarusanu, ultima reduta, sa calce stramb (min.45), alergand dupa o minge. Glezna s-a rasucit dureros si Levy si-a pus mana peste gura, ca batranele de la tara. Targa, schimbare, a intrat Stanca. Una dintre cele mai grele reprize din acest sezon s-a incheiat pentru Steaua cu sutul lui Brandan, din 40 de metri, direct in transversala. Cu Schalke, ar fi intrat!

Cine sapa psihicul altuia...

In repriza a doua, ros-albastrii s-au incapatanat sa smulga punctul, punctele. Au aratat mai spectaculos ca la Cluj, cu nemtii, dar mai putin eficienti. Costea a sutat pe langa poarta, apoi, un minut mai tarziu, Tanase a scapat singur, pe dreapta, si a sutat din careu in bratele lui Mingote (min.56). Tribunele s-au insufletit si ele, dar golul a intarziat. Elevii lui Grigoras au protejat in bloc rezultatul si au inchis toate drumurile spre poarta lor. Steaua s-a apropiat greu, inotand, de careul mineresc si, cand s-a apropiat, a risipit ocaziile in stil lejer, aristocratic. Tatu a sutat peste (min.64), apoi pe langa, cu Mingote la picioare (min.76). Brandan a sutat si el peste, din lovitura libera. In zece oameni, huiduit in surdina, pe un stadion strain, e greu sa ai mentalitate de egal al lui Schalke. Daca a fost vreun razboi psihologic, "capul" lui Vranjes (min.78) si piciorul rupt al lui Bacila (min. 86) au aratat pe viu cine l-a castigat.

sursa: gsp

foto: gsp.ro

Becali a plecat iar nervos de la stadion: "Jucatori fara caracter, Kovacs ne-a jefuit... Fractura de tibie si peroneu pentru Bacila...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x