Antena Căutare

Steaua risca sa ramana fara stadion! C.S.A. a marit chiria, iar Gigi refuza sa mai plateasca!

Steaua ramane fara stadion! Clubul Sportiv al Armatei l-a bagat pe patronul Gigi Becali la cheltuiala si cere 65.000 de euro, pe luna, pentru chirie si impozite! Clubul Steaua achita pana acum, lunar, o taxa de chirie de 25.000 de euro.

"Mut echipa la Buzau"


"Pe langa cei 65.000 de euro pe care ar trebui sa-i platesc lunar, mi-au mai cerut inca 1,5 milioane de euro drept impozite pe ultimii 5 ani. Eu am investit 10 milioane de euro in aceasta baza din Ghencea.

Le-am zis celor de la MApN sa le dau cate 1.500 de euro pentru fiecare meci disputat in Ghencea, in afara de chiria de 25.000 euro. MApN i-a cerut Unirii Urziceni doar 1.500 de euro pentru meciurile din Champions League",


In cazul in care va fi nevoit sa mute echipa, Gigi a amenintat ca va face ravagii si va distruge toate investitiile sale: "Cand plec de acolo, bag plugul si ard toate terenurile sintetice din Ghencea pe care am dat cate 700.000 de euro. Nocturna e tot a clubului. O sa ma duc si o sa o tai. Am investit 3 milioane de euro numai in parcari."

Pe langa solutia de la Buzau, patronul Stelei s-a gandit sa mute echipa in Pipera: "O sa putem juca eventual in Pipera. Acolo se face stadion de 80 de milioane de euro", a declarat Gigi Becali la Contraatac pe GSP TV.

Vezi golul si ratarea saptamanii in fotbalul international!... F1/ Mercedes GP a renuntat la recurs dupa penalizarea lui Michael Schumacher...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x