Antena Căutare

Steaua si Rapid "se bat" in declaratii. Derby-ul va fi LiveVIDEO pe A1.ro, luni de la ora 20.30!

Stelistii si rapidistii isi fac arogante, inaintea derby-ului de luni. Steaua e in frunte pentru ca a avut adversare slabe, sustine Sabau. Ros-albastrii au dat imediat replica. "Sa lasam sicanele de gradinita", sfatuieste Reghecampf. Steaua - Rapid este in direct la Antena 1, luni seara, de la 8 si jumatate.

Ioan Ovidiu Sabau si Laurentiu Reghecampf sustin ca se stiu bine, asa ca nu este loc de surprize. Pana acum s-au intalnit de doua ori ca antrenori, iar stelistul a castigat de fiecare data.

“Cunosc cam tot ce se poate cunoaste despre aceasta echipa si jucatori”, spune antrenorul echipei din Giulesti, inaintea marelui meci.

Insa nici Laurentiu Reghecampf nu se lasa mai prejos. “Eu nu prea am pierdut contra Rapidului, deci nu am amintiri neplacute”.

Intre timp, continua scandalul galeriilor. Seful fanilor stelisti are o oferta de nerefuzat! Dusmanii visinii intra fara probleme pe National Arena, daca vin imbracati in kilt. Giulestenii pot scapa de rusine, daca presedintele Zotta se sacrifica in numele lor.

Derby-ul Steaua Bucuresti - FC Rapid se va disputa pe "National Arena" si va fi transmis in exclusivitate, luni, 24 septembrie, de la ora 20:30, de catre Antena 1, iar pe internet va putea fi urmarit liveVIDEO-TEXT pe a1.ro. Pentru a vizualiza meciul Steaua - Rapid liveVIDEO online in conditii optime, suporterii din afara Romaniei trebuie sa se aboneze la serviciul fastdownload al www.a1.ro (click aici).

foto: GSP.ro

Emerich Jenei, internat intr-un spital din Cluj. Antrenorul va fi operat pe cord... Au aparut simularile si la motociclism!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x