Antena Căutare

Ştefan Radu poartă noroc echipei Lazio: Cu el în teren, echipa din Roma are o medie de 2,1 puncte pe meci

Cotidianul Il Messaggero a analizat partidele jucate de Lazio în acest sezon şi a ajuns la concluzia că jucătorul care aduce noroc formaţiei din capitala Italiei este Ştefan Radu.

Cu fundaşul român pe teren, Lazio are o medie de 2,1 puncte pe meci. Niciun alt jucător din lot nu îl depăşeşte la acest capitol.

Radu a fost accidentat în ultimele partide, dar este refăcut şi va evolua, dumincă, în deplasare, cu Sassuolo. El a jucat zece meciuri în acest sezon, toate în Serie A, şi doar într-unul pierdut, scor 1-2, cu Spal, în deplasare. El nu a fost pe teren la niciunul dintre jocurile disputate de Lazio în Liga Europa, în Grupa E, din care face parte şi CFR Cluj.

După 12 etape din Serie A, formaţia din Roma este pe locul 3, cu 24 de puncte, după Juventus, 32 de puncte, şi Inter Milano, 31 de puncte.

Sursa : news.ro

Dedu: Cazul jucătoarelor de la Corona a fost sesizat de WADA. Ni s-a sugerat "cu tărie" să nu ajungă la CM... FRF a anunat oficial despărţirea de selecţionerul Cosmin Contra: Echipa naţională va rămâne totdeauna “acasă” pentru tin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x