Antena Căutare

Studiu IRES: "80 la suta dintre romani cred ca exista meciuri trucate in fotbalul nostru!"

Intr-un studiu numit "Romanii si fotbalul - Raport de cercetare", realizat in primele doua zile ale lunii noiembrie de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie (IRES) pe un esantion de 1.546 de persoane de minimum 18 ani, 38 la suta dintre cei intervievati au o parere proasta despre fotbalul nostru, 80 la suta cred ca exista meciuri trucate in Romania, iar vinovati sunt "toti oamenii din fotbal" (46%), in special "finantatorii si patronii" (21%).

Cele mai ajutate echipe de arbitri? Dinamo (20%), Steaua (19%) si CFR Cluj (9%).

Dintre conducatori, George Copos (Rapid) este cel in care participantii la acest studiu au cea mai putina incredere (50%), la polul opus fiind Marius Stan, 32 la suta dintre romani avand "multa incredere" in presedintele Otelului.

Paradoxul raportului este ca Gigi Becali este cel mai respectat om din fotbal (17%), urmat in aceasta ierarhie de Hagi (15%) si Gica Popescu (4%), si tot patronul Stelei este cel care "face de ras fotbalul romanesc", depasindu-i (cu 19% din voturi) pe Mircea Sandu (8%) si pe Dumitru Dragomir (6%).

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

FOTO ! Vezi cu ce fete au petrecut N'Doye, Fatai si Udoji inainte de meciul cu Rapid... Ibrahimovic il face praf pe Guardiola in autobiografia sa: "Faci pe tine in fata lui Mourinho!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x