Antena Căutare

Sumudica: "Tatal lui Deaconu a vrut sa-l bata pe tata"

La conferinta de presa de dupa meciul cu Steaua, Sumudica a adus aminte de un episod din copilarie in care el si centralul Alexandru Deaconu au fost adversari.

Sumudica a venit extrem de nervos la intalnirea cu ziaristii si s-a dezlantuit la adresa brigazii de arbitraj: "Nu inteleg cum ma arbitreaza Deaconu doua meciuri la rand. Si acum si cu Mioveni. Mai ales ca el mi-a fost adversar. El la juniorii Stelei, eu la juniorii Rapidului. Am jucat cu ei o semifinala, ei s-au dus mai departe ca noi nu aveam valoare la arbitraj nici atunci. Am intrat in conflict si tatal lui era sa-l bata pe tata".

Antrenorul Brasovului crede ca modul in care arbitrii conduc meciul va duce la violente pe stadion: "Se va ajunge exact cum a facut Ganea cu Mudura. Nu e posibil asa ceva: eu am pregatit meciul acesta, am venit sa joc deschis impotriva Stelei, mi-a dat un penalty impotriva care nu a fost. Pe mana cui am pierdut eu meciul acesta? Apoi pentru ce m-a dat afara? Nu am depasit spatiul tehnic, nu am injurat desi 90 de minute am fost insultat. Echipa e la retrogradare si eu o sa stau cu Astra in tribuna. De ce? Ca nu fac parte din sistem. Daca deranjez pe cineva, sa spuna si ma retrag. Nu mai antrenez si castig bani din altceva".

Chiar si lovitura primita de Galamaz a fost cauzata tot de prestatia arbitrilor in conceptia lui Sumudica: "O sa imi iau pistol, ca vad ca altfel nu esti in siguranta. Cum e posibil sa intre ala peste Galamaz sa-i dea sa-ifaca capul atat? Pai daca il omora? Din ce cauza? Tot din cauza rivalitatii. Se da un penalty care nu e si eu rabufnesc? Am rabufnit eu, rabufnesc si spectatorii. Cine nu are de suferit? Brigada de arbitraj. Ei completeaza raportul si isi iau 80 de chiftele sau 80 de milioane. Tu Sumudica ai avut prima 2000 sau 1000. Mai stai si acasa, mai mananca un covrig!" a spus antrenorul la conferinta de presa.

Nicolita, la al doilea gol in Franta! Vezi toate rezultatele!... Pandurii - Rapid 3-0 \ Batin ii stopeaza pe giulesteni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x