Antena Căutare

Super-transferuri la cea mai frumoasă echipă din Liga 1! Vine un fotbalist de la Gică Hagi și unul din America de Sud

FCSB și ”U” Craiova 1948 sunt echipele cu mari probleme de efectiv ofensiv în acest debut de sezon. Ambele și-au pierdut jucătorii de atac care au ținut sus steagul în sezonul trecut, Budescu, Gutavo și Băluță, iar acum caută soluții în zona de atac. Prima care le-a găsit pare a fi echipa din Bănie.

Următorul tun al oltenilor se numește Alexandru Mățan. Fotbalistul în vârstă de 18 ani ar fi ajuns deja la un acord cu Universitatea Craiova, anunță digisport. Înaintea partidei contra celor de la Poli Iași din prima etapă, președintele oltenilor, Marcel Popescu a anunțat că vor mai ajunge cel puțin doi jucători la echipa de pe "Oblemenco".

Alexandru Mățan joacă pe postul de mijlocaș ofensiv și poate avea un aport foarte important în zona ofensivă a echipei lui Devis Mangia alături de Mitriță și Cicâldău.

”U” Craiova este aproape de a-l achiziționa și pe Meza Colli, 25 de ani. Atacantul de picior stâng şi-a dat acordul să vină în Banie și are obligația să-l faca uitat pe brazilianul Gustavo.Colli are 27 de ani și a evoluat în Italia și Spania, iar acum vine din Azerbaidjan, acolo unde este unul dintre cei mai buni jucători ai campionatului.

Fotbalistul sud-american va putea utilizat de formaţia din Bănie doar pe plan intern, deoarece a evoluat alături de Inter Baku în primul tur preliminar din Europa League. Decarul a marcat două goluri şi a dat o pasă decisive în cele două jocuri cu maltezii de la Balzan.

Pe lista de transferuri a oltenilor se mai află și Ioan Hora, fost atacant la CFR Cluj, Pandurii și apoi la formații din Turcia.

FC Botoșani - AFC Hermannstadt LIVE VIDEO ONLINE... A început a 15-a ediție Red Bull Romaniacs! Ce au pregătit organizatoriicelui mai dur raliu din lume!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x