Antena Căutare

Suporterii echipei Torino nu sunt de acord cu reluarea Seriei A

Suporterii echipei FC Torino nu sunt de acord cu reluarea meciurilor şi şi-au manifestat opoziţia prin banderole afişate la centtrul de antrenament al clubului.

"Mii de morţi în fiecare oraş, iar voi vă gândiţi la reluarea Serie A", au scris fanii pe banderolele de la intrarea la centrul de antrenament.

"Adevăratul virus de eradicat sunteţi voi, cei care vreţi să reîncepeţi jocul", era scris pe un alt banner. .

Guvernul italian şi-a dat acordul ca echipele de fotbal să-şi poată relua antrenamentele colective din 18 mai.

Guvernul italian a aprobat protocolul Federaţiei Italiene de Fotbal (FIGC), care va permite reluarea pregătirii colective, "dar cu prudenţă".

Opt cazuri pozitive de infectare cu noul coronavirus au fost depistate săptămâna trecută la echipele din Serie A. Jucătorii au fost autorizaţi să reia antrenamentele în urmă cu o săptămână, dar numai individual şi în conformitate cu regulile de distanţare.

Liga italiană de fotbal speră ca meciurile din Serie A, întrerupte din cauza pandemiei de coronavirus, să se reia în iunie.

Sursa : news.ro

Sebastian Vettel va pleca de la Ferrari la finalul anului... Joan Laporta vrea să candideze din nou la şefia FC Barcelona şi vrea să-l aducă înapoi pe Pep Guardiola...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x