Antena Căutare

Suporterii lui Atletico Madrid au ironizat moartea lui Antonio Puerta

O parte a fanilor lui Atletico Madrid a ironizat moartea lui Antonio Puerta, in timpul meciului din weekend-ul trecut dintre echipa din capitala Spaniei si Sevilla, desfasurat pe stadionul Vicente Calderon si incheiat la egalitate, scor 0-0.

Nucleul dur al galeriei lui Atletico a scandat „Puerta ameteste", cu trimitere la momentul din luna august a anului 2007, atunci cand jucatorul Sevillei s-a prabusit pe teren si a murit, ulterior, la spital.

Clubul madrilen a reactionat dupa neplacutul incident si, prin intermediul unui comunicat oficial, si-a cerut scuze fata de familia fotbalistului decedat si de fosta echipa a acestuia.

„Atletico Madrid regreta profund scandarile la adresa lui Antonio Puerta. Clubul nostru isi exprima profunda repulsie fata de acele scandari si cere scuze familiei fotbalistului decedat, Sevillei si fotbalului, in general. Noi sustinem respectul in fotbal si speram ca astfel de incidente nu se vor mai repeta pe stadionul nostru sau pe oricare alt stadion", se arata pe site-ul oficial al lui Atletico.

Intamplarea nefericita de pe arena din Madrid au venit sa completeze un weekend negru din punct de vedere al trivialitatilor, cluburile londoneze Arsenal si Tottenham lasand la o parte rivalitatea istorica dintre ele pentru a condamna impreuna scandarile agresive ale fanilor in timpul intalnirii directe de duminica.

Sursa: antena3

Foto: antena3.ro

Mihai Stoichita a amanat preluarea echipei CS Mioveni pentru ca si-ar fi dorit sa ajunga la Steaua... Monica Niculescu, "vinovata" pentru valul de critici primit de chinezoaica Li Na...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x