Antena Căutare

Suporterii olandezi au invadat centrul vechi al Capitalei

Peste 53.000 de microbisti vor asista deseara la meciul dintre Romania si Olanda. La partida care se va desfasura pe Arena Nationala vor asista si cateva sute de suporteri olandezi, care au sosit deja la Bucuresti si au dat startul petrecerii, in centrul vechi. Partida Romania-Olanda va fi transmisa in direct de Antena 1, incepand cu ora 21:00.

Olandezii care au ajuns la Bucuresti nu isi fac probleme pentru meciul cu Romania. Fanii portocalei mecanice sunt convinsi ca echipa lor va castiga fara probleme. Cu zambetul pe buze si cu paharele de bere in mana, cei care au petrecut in centrul vechi al Capitalei nu au niciun dubiu ca doar ei vor avea motive sa sarbatoreasca si in aceasta seara.

Nu s-au ferit nici sa faca pronosticuri. „Cred ca o sa castigam cu 1-3, dar sper ca se va termina 2-4, pentru ca vrem goluri. Am batut un drum lung pana aici”, a declarat un supporter. Altul, si mai optimist, crede ca Van persie va da trei goluri, iar romanii niciunul. Exista si olandezi generosi, care nu exclud ca si Romania sa inscrie: „Vom castiga cu 1-3. Ii vom da Romaniei sansa sa dea un gol”.

Premiera in fotbal! Messi si Ronaldo vor juca impreuna!... 21.00, Antena 1, live VIDEO: Tatarusanu - Tamas, Goian, Chiriches, Rat - Bourceanu, Pintilii - Torje, Grozav, B. Stancu ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x