Antena Căutare

Suspendare RECORD pentru Mihai Stoica! Comisia de Disciplină i-a taxat dur ieşirile din meciul cu CSU Craiova

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a fost suspendat o lună de Comisia de Disciplină a FRF şi a primit o penalitate sportivă de 3.720 de lei, după incidentele de la meciul cu CS Universitatea Craiova, din ultima etapă a play-off-ului Ligii I, informează lpf.ro.

"În baza art. 53.2. din RD, se sancţionează dl. Stoica Mihai, delegatul echipei FCSB, cu suspendare pentru o lună şi o penalitate sportivă de 720 lei. În baza art. 83.18 din RD, coroborat cu art. 63.1.g din ROAF, se sancţionează dl. Stoica Mihai cu o penalitate sportivă de 3.000 lei. În conformitate cu art. 45.1 si 3 din RD, se sancţionează dl. Stoica Mihai pentru abaterea cea mai gravă, respectiv suspendarea pentru o lună şi o penalitate sportivă de 3.720 lei", anunţă lpf.ro.

Stoica a fost suspendat pentru părăsirea spaţiului tehnic şi pentru că a făcut gesturi jignitoare la adresa adversarilor.

La finalul meciului cu CS U Craiova, din 13 mai, scor 3-0 pentru FCSB, Stoica a afirmat că a fost trimis în tribună pentru că s-a bucurat excesiv şi a fost acuzat de gesturi provocatoare către adversari.

Real Madrid reacţionează după acuzaţiile aduse asupra lui Cristiano Ronaldo! "Avem încredere totală în jucătorul no... CUPA INTERCARTIERE FALEMI NANA: 1.300 de jucători, 2.700 de minute de fotbal autentic, un numitor comun: dragostea pentr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x