Antena Căutare

Taison a fost eliminat pentru că a răspuns insultelor rasiste venite din tribună şi a părăsit terenul în lacrimi

Căpitanul echipei Şahtior Doneţk, brazilianul Taison, a fost eliminat din derbiul cu Dinamo Kiev, pentru că a răspuns insultelor rasiste venite din tribună, la meciul din etapa a XIV-a a campionatului Ucrainei.

Pe Stadionul Metalist din Harkov, unde Şahtior îşi dispută meciurile de pe teren propriu, Taison a faultat un adversar, apoi a devenit victima insultelor rasiste venite din tribuna oaspeţilor, în minutul 74 al meciului.

Brazilianul le-a arătat degetul mijlociu fanilor şi a şutat o minge înspre sectorul de unde au fost proferate jignirile. Arbitrul a întrerupt partida cinci minute, timp în care jucătorii au mers la vestiare. Taison a părăsit terenul în lacrimi, dar îmbrăţişat şi consolat de jucători ai echipei din Kiev.

Înainte de reluarea meciului, brazilianul a primit cartonaşul roşu pentru reacţia sa, în minutul 82.

Sports: Shakhtar Donetsk’s Brazilian midfielder Taison was sent off in a Ukrainian league match against visitors Dynamo Kyiv on Sunday for reacting to racist insults from the crowd. Do you think the decision by the referee was right?

— Urban Television (@UrbanTVUganda)

Clubul Şahtior Doneţk a emis un comunicat, în care a condamnat incidentele şi a cerut măsuri ferme pentru a elimina rasismul de pe stadioane.

Şahtior s-a impus cu 1-0 în derbiul cu Dinamo (Krivţov '18) şi conduce în clasament, cu 40 de puncte. Dinamo Kiev este pe locul 4, 27 de puncte, după Zoria, 28 de puncte - locul 2 şi Desna - tot 27 de puncte, locul 3.

Sursa : news.ro

Olympique Marseille - Olympique Lyon, scor 2-1, în Ligue 1. Formaţia din Marsilia a urcat pe locul doi în clasament... Suedezii pregătesc meciul cu România în Cipru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x