Antena Căutare

Tara Galilor, la un pas sa castige in fata Africii de Sud la Cupa Mondiala de rugby

Francois Hougaard a venit de pe banca si a inscris eseul prin care Africa de Sud a castigat meciul de debut de la Cupa Mondiala de rugby din Noua Zeelanda, 17-16 in fata Tarii Galilor.

Campioana mondiala en-titre a intrat in avantaj la pauza (10-6), insa galezii au avut un start de repriza secunda excelent, cand au trecut la conducere dupa lovitura de pedeapsa a lui James Hook si eseul lui Toby Faletau.

„Springboks" au avut insa ultimul cuvant, in minutul 65, Hougaard inscriind incercarea prin care sud-africanii incep cu o victorie parcursul in urma caruia spera sa-si pastreze titlul cucerit acum patru ani.

In clasamentul grupei D, Fiji ramane lider, cu 5 puncte, in timp ce Africa de Sud nu a obtinut bonusul ofensiv pentru cel putin patru eseuri si are 4 puncte.

In celelalte meciuri desfasurate duminica, ambele contand pentru grupa C, favoritele au obtinut victorii scontate. La Auckland, Australia a invins categoric Italia, scor 32-6, obtinand totodata si punctul bonus, in timp ce in New Plymouth, Irlanda a trecut cu 22-10 de Statele Unite.

sursa: antena3

foto: agerpres

Evolutie excelenta pentru Torje la debutul in Serie A... F1, MP Monza: Show Schumacher, pe muzica lui Vettel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x