Antena Căutare

Taylor Rapp și-a cerut iubita în căsătorie după ce a câștigat Super Bowl. Momentul emoționant | VIDEO

Taylor Rapp și-a cerut iubita în căsătorie după ce a câștigat Super Bowl. Momentul emoționant de Valentine's Day s-a petrecut în fața a 70.000 de spectatori, iar imaginile au devenit virale în scurt timp.

fotografie în care taylor rapp o cere in casatorie pe iubita lui la super bowl 2022
Taylor Rapp și-a cerut iubita în căsătorie după ce a câștigat Super Bowl | Captură Twitter Los Angeles Rams

La câteva momente după ce a câştigat duminică Super Bowl LVI, jucătorul Taylor Rapp de la Los Angeles Rams şi-a cerut iubita în căsătorie pe terenul ”Stadionului SoFi”, iar ea a spus „da!”, informează marca.com.

Taylor Rapp și-a cerut iubita în căsătorie după ce a câștigat Super Bowl

Rapp îşi va aminti pentru totdeauna acest moment, în care a câştigat un inel Super Bowl şi i-a dăruit iubitei sale o verighetă, în ajunul Zilei Îndrăgostiţilor.

Contul de Twitter al echipei Rams a publicat imediat o înregistrare a momentului, iar aceasta a devenit repede virală. Şi Patrick Mahomes şi-a cerut iubita în căsătorie după ce Kansas City Chiefs a învins pe San Francisco 49ers pentru a câştiga Super Bowl LIV, în 2020.

O altă poveste emoţionantă la ediţia din acest an a fost cea a lui Van Jefferson, de asemenea jucător la Rams, care a renunţat la sărbătorirea titlului pentru a fi lângă soţia lui care urma să nască. Soţia lui Jefferson a intrat în travaliu în timpul finalei Super Bowl, iar el a plecat direct la spital după joc.

Vezi pe AS.ro momentul în care Taylor Rapp și-a cerut iubita în căsătorie la Super Bowl.

Citește și: Câți bani are acum Maria Sharapova, la doi ani de la retragerea din tenis. Fostul lider mondial a spus adio tenisului în 2020

Citește și: Care este cel mai mare vis al lui Gigi Becali. Prin ce dramă a fost nevoit să treacă omul de afaceri: „E gata viața pentru mine!”

Câți bani a câștigat Simona Halep în ultima perioadă. Pe ce loc se află jucătoarea în topul încasărilor din 2022... Novak Djokovic, primul interviu după ce nu a putut participa la Australian Open 2022. Ce spune despre viitoarele turnee ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x