Antena Căutare

Telenovela Tevez e aproape de final: argentinianul s-a inteles cu AC Milan

Plecarea lui Carlos Tevez de la Manchester City e iminenta, iar presa din Italia sustine ca jucatorul va semna cu AC Milan.

Atacantul se afla inca in tara sa natala, Argentina, dar si-a trimis agentii la Milano ca sa negocieze cu oficialii campioanei Italiei. Iar lucrurile par sa se miste intr-o directie buna, sustine presa din Peninsula, pentru ca jucatorul a acceptat termenii propusi de conducerea lui Milan. Transferul se va face in ianuarie, iar italienii au de gand sa puna pe masa lui City o oferta de nerefuzat.

In conditiile in care Milan se loveste de o mare problema in compartimentul ofensiv, data de problemele de sanatate ale lui Antonio Cassano, aducerea lui Tevez pare logica, insa sefii de pe San Siro trebuie sa fie foarte atenti, luand in calcul predispozitia la scandaluri a lui Tevez.

Argentinianul n-a mai jucat la City din septembrie, fiind scos din lot dupa ce a refuzat sa intre pe teren la meciul din Liga Campionilor cu Bayern Munchen.

Conform Gazzetta dello Sport, Tevez ar urma sa castige 3 milioane de lire la Milan, in numai jumatate de an. Contractul va putea fi prelungit in vara cu doi ani, daca oficialii lui Milan vor fi multumiti de evolutiile atacantului din Tara Tangoului.

Sursa: gsp

Foto: Hepta

FOTO! Vezi cum si-a tunat Pennant masina... Stoichita confirma implicarea lui Becali in alcatuirea echipei: "El nu trimite biletele, face sugestii verbale"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x