Antena Căutare

Tenismanul francez Michael Llodra, amendat de ATP cu 2.500 de dolari pentru insulte

Tenismanul francez Michael Llodra a fost amendat cu 2.500 de dolari de ATP pentru abuz verbal" si "obscenitate verbala" la un meci din cadrul turneului de la Indian Wells.

In timpul confruntari cu letonul Ernests Gulbis, din primul tur al competitiei, francezul s-a enervat si a rosit cuvintele "Fucking Chinese", catre un mic grup de fani asiatici ai adversarului sau.

"Open BNP Paribas a aflat ca Michael Lodra a avut cuvinte deplasate la adresa unuia sau mai multor fani ce asistau la meciul sau de simplu de vineri. De asemenea, el s-a luat verbal de copiii de mingi si de responsabilul lor. Comportamentul sau reprezinta o incalcare a regulilor circuitului ATP. Jucatorul a fost amendat si oficialii turneului au cerut ca el sa isi ceara scuze", se arata intr-un comunicat al organizatorilor, conform Mediafax.

Llodra, in varsta de 31 de ani, si-a cerut scuze in momentul in care un jurnalist chinez l-a intrebat despre ceea ce s-a intammplat vineri.


Michael Llodra l-a depasit vineri de Gulbis, scor 6-3, 5-7, 7-6 (7/3), dar a fost nevoit sa abonadoneze, duminica, in turul doi, din cauza unei accidentari, in fata francezului Jo-Wilfried Tsonga.

foto: EPA/ Intact Images

Eden Hazard la Tottenham?... Portarul Petrolului, Matteo Gritti, anchetat pentru implicare cu mafia pariurilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x