Antena Căutare

Un fost fotbalist din Liga 1 a ajuns de pe culmile succesului, direct după gratii: “E un caz pierdut, a ajuns un alcoolic. Se dezbrăca pe stradă și tremura tot”

Când se îmbăta își amintea cine a fost, strigând în gura mare: “Eu sunt Tibi Șerban, care a dat gol de la mijlocul terenului cu Petrolul”, dar niciun titlu din lume nu l-a putut ajuta să se salveze. Este povestea lui Tiberiu Șerban, fost fotbalist din Liga I care a trecut pe la Ceahlăul Piatra Neamţ sau Juventus Bucureşti.

Când se îmbăta își amintea cine a fost, strigând în gura mare: “Eu sunt Tibi Șerban, care a dat gol de la mijlocul terenului cu Petrolul”, dar niciun titlu din lume nu l-a putut ajuta să se salveze. Este povestea lui Tiberiu Șerban, fost fotbalist din Liga I care a trecut pe la Ceahlăul Piatra Neamţ sau Juventus Bucureşti.

Fostul fotbalist Tiberiu Şerban , în vârstă de 41 de ani, a fost trimis în spatele gratiilor, după ce a încălcat legea de mai multe ori. Deşi fusese plasat sub arest la domiciliu în primă fază, acesta nu a respectat decizia şi a ieşit pe străzile oraşului Piatră-Neamţ, unde a fost reperat de câţiva poliţişti în fața cărora s-a apărat spunând că “a ieșit să ia puțin aer”, însă imediat a fost reținut și trimis la Penitenciarul Vaslui.

Un fost fotbalist din Liga 1 a ajuns de pe culmile succesului, direct după gratii: “E un caz pierdut, a ajuns un alcoolic. Se dezbrăca pe stradă și tremura tot”Tiberiu Serban

Tiberiu Şerban s-a retras din fotbal în 2010, iar ulterior a fost implicat în mai multe altercaţii şi scandaluri. A fost acuzat că se certă cu persoane necunoscute, fiind sub influenţa alcoolului, şi că şi-ar fi bătut în mai multe rânduri prietenă.

Un apropiat al acestuia a vorbit despre situaţia în care se află Şerban spunând că “din păcate, Tibi e un caz pierdut, nu mai poate fi salvat”. Iubita fostului fotbalist, cea pe care o bătea deseori, l-ar fi dat “în primire”. Ajunsese într-o stare greu de imaginat: “Se dezbrăca pe stradă. Tremura tot, avea spasme şi crize de epilepsie. L-a luat de multe ori Salvarea de pe stradă.”

Un fost fotbalist din Liga 1 a ajuns de pe culmile succesului, direct după gratii: “E un caz pierdut, a ajuns un alcoolic. Se dezbrăca pe stradă și tremura tot”Tiberiu Serban in prezent

"L-au ajutat toţi din oraş. Pinalti l-a pus paznic la ştrand, Magiun l-a luat antrenor, iar în ultima perioadă era arbitru la minifotbal. L-au ajutat Costel Ilie, Florin Axinia, Costel Enache, foştii lui colegi de echipă. Dar, nimic. I-au murit părinţii, iar după ce s-a prăpădit maică-sa, a vândut apartamentul. Banii i-a pierdut la păcănele. Nu voia să ştie de fosta soţie, nici de copii. Nu-şi recunoştea copiii. Este alcoolic, din păcate, iar asta de câţiva ani”, a povestit un prieten din Piatră-Neamţ al fostului mijlocaş, pentru Libertatea.

Tibi Șerban ajuns după gratii în urma unui scandal, iar din cauza cazierului a fost arestat preventiv la Penitenciarul Bacău. S-a decis condamnarea la domiciliu, dar pentru că nu a respectat termenii a fost reţinut şi închis la Penitenciarul Vaslui.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A primit o pedeapsă de un an şi 3 luni de închisoare cu executare, pentru mai multe capete de acuzare. Tiberiu Șerban şi-a ameninţat fosta prietenă cu un cuţit, a fost acuzat de tentativă de tâlhărie, tulburarea liniştii publice şi port de obiecte periculoase.

După gratii, lui Tibi Șerban i s-a făcut rău de mai multe ori din cauza faptului că suferă de epilepsie. După ce a primit îngrijiri medicale, s-a întors la arest.

Sursa: Libertatea

Decesul patronului echipei Leicester City, CONFIRMAT! Cum a scăpat la mustață antrenorul Claude Puel... Discutie VIRALA! Doi comentatori ungari au uitat microfonul deschis la meciul Federer-Copil: "Auzi, e la fel de sla...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x