Antena Căutare

Timisoara ar putea ramane fara antrenor, Petrovici e dorit la nationala Serbiei

Oficialii Federatiei Sarbe de Fotbal au demarat cautarile pentru un nou selectioner dupa demiterea lui Radomir Antici, de acum o luna. Sarbii il vor selectioner pe Vladimir Petrovici, tehnicianul Timisoarei, care pare favorit sa preia nationala

Poli poate ramane fara antrenor deoarece Vladimir Petrovici se afla si el pe lista posibililor inlocuitori ai lui Antici. Mai mult, patronul banatenilor, Marian Iancu, a dezvaluit ieri ca are semnale clare ca asupra lui Petrovici se fac presiuni importante pentru a-si da acceptul.

"Nu suntem siguri de faptul ca s-a renuntat la negocierile cu Petrovici ca el sa preia nationala pentru ca datele noastre arata altceva in acest moment. Avem un antrenor foarte bun care este cautat pentru a prelua nationala Serbiei, o echipa care in acest moment traverseaza o situatie dificila.

Urmarim atent ce se intimpla la vecinii nostri si stim ca sunt intr-un moment greu", a explicat Iancu, care a dezvaluit si cum va reactiona daca negocierile lui Pizon cu Federatia se vor finaliza pozitiv pentru tehnician: "M-as bucura mult pentru el, pentru ca ar fi o mare realizare profesionala, dar in ceea ce ma priveste ar fi un lucru care m-ar deranja. Este si normal. Oricum insa, avem toate temele facute pentru ca nu vrem sa raminem descoperiti".

Patronul banatenilor a comentat scurt si posibilitatea ca Petrovici sa antreneze, atit nationala Serbiei, cit si pe Poli: "Nu as putea accepta asa ceva".

Dinamo l-a luat pe Chiriches de la Pandurii si negociaza pentru Voiculet... C.E. Polo: Romania a invins din nou Spania si a terminat turneul pe locul 7...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x