Căutare Live

Timisoara l-a transferat pe muntenegreanul Stefan Nikolic

Poli Timisoara a reusit sa-si intareasca compartimentul ofensiv prin aducerea unui jucator de 20 de ani, muntenegreanul Stefan Nikolic.

Atacantul a ajuns liber de contract pe Bega si a semnat pe cinci ani cu formatia lui Marian Iancu. Muntenegreanul s-a aflat in probe si la formatia rusa Zenit Sankt Petersburg, dar nu a fost retinut in lot.

"E jucator de nationala, are 20 de ani. A fost foarte aproape sa semneze cu Zenit Sankt Petersburg. A venit liber de contract si a semnat pe cinci ani. Am fost tentati sa-l aducem pe Rusescu, dar a aparut varianta Nikolic si nu ne-a mai interesat", a declarat Chivorchian, la sport.ro.

Stefan Nikolic a mai jucat in cariera la OFK Belgrad, Lierse si SV Roeselare. Este cel de-al doilea transfer al timisorenilor in aceasta saptamana, dupa ce au obtinut si imprumutul lui Helder, de la Dinamo

U21: Rusia - Romania 0-0/ "Tricolorii" mici, primii in grupa... Chivu e in primul "11" al celor mai bine platiti jucatori din Serie A!...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri