Antena Căutare

Tito Vilanova a fost supus interventiei chirurgicale. Tehnicianul catalanilor va ramane 3-4 zile in spital!

Antrenorul clubului FC Barcelona, Tito Vilanova, a fost operat in aceasta dimineata si conform comunicatului emis de clubul catalan va ramane internat 3-4 zile, dupa care va incepe recuperarea și tratamentul de radioterapie.

In comunicatul oferit publicitatii, ieri, a fost anuntat ca lui Vilanova i-a fost detectata o extensie a tumorii. Catalanii au anuntat ca antrenorul va fi supus unor sedinte de radioterapie si chimioterapie.

Operat in luna noiembrie a anului 2011 pentru extirparea unei tumori canceroase la nivelul glandei parotide, Vilanova a crezut ca s-a vindecat complet.

Recent, antrenorul discutase despre perioada dificila prin care a trecut: "A fost o perioada dificila, la fel ca si operatia propriu-zisa. Am fost tentat sa merg in alta parte sa ma tratez, dar doctorii din Spania mi-au confirmat ca ma pot face bine", spunea Vilanova in momentul in care credea ca a invins boala necrutatoare.

Un comunicat oficial a anuntat ca Barcelona si-a anulat toate evenimentele planificate pentru sfarsitul lui 2012. Conform Mundo Deportivo, clubul nu va mai permite jucatorilor sa ofere interviuri, iar cina de Craciun, la care erau invitati reprezentantii presei si angajatii clubului, nu va mai avea loc.

Mos Cafteala iti ureaza "SarBATAI fericite la GSP TV"!... Pisti Covaci, antrenorul care a plecat de la Steaua la Ajax! Galerie foto!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x