Toată lumea o știe pe Nadia Comâneci, dar puțini au văzut-o pe mama sa. Fotografie rară cu femeia care i-a dat viață sportivei

Nadia Comăneci a postat o fotgrafie specială cu mama sa. Aceasta a ținut să o sărbătorească pe femeia care a crescut-o și să-i transmită cele mai calde gânduri.

Toată lumea o știe pe Nadia Comâneci, dar puțini au văzut-o pe mama sa. Cum arată femeia care i-a dat viață sportivei

Hepta

Simbolul gimnasticii româneşti, Nadia Comăneci, deși a ales să părăsească România chiar înainte de Revoluție și să-și croiască o altă viață în America, nu a uitat niciodată de unde își trage rădăcinile și cine sunt cei care au crescut-o.

De curând, Nadia a postat o fotografie memorabilă cu mama sa, lângă bradul de Crăciun, cu ocazia zilei de Sfântul Ștefan.

Pe mama Nadiei Comăneci o cheamă Ștefania, iar fiica sa i-a transmis un călduros "La mulți ani!".

Cine este soțul Nadiei Comăneci și cum s-au cunoscut

Citește și: „Ori ne lăsați pe toți, ori pe niciunul!” Premieră absolută: pentru prima oară în 30 de ani, Nadia Comăneci a recunoscut cum a fugit din țară! Filmul unei vieți de 10

Nadia și-a cunoscut soțul tot prin intermediul sportului. Bart Conner a fost și el gimnast. Cei doi s-au cunoscut în timpul unei competiții sportive, pe când frumoasa Nadia avea doar 15 ani. Ea și Bart au concurat la o competiție în 1976.

Nadia și Bart au început prin a fi foarte buni prieteni, iar ceea ce l-a atras la el a fost faptul este sinceritatea. Cei doi s-au căsătorit în 1996, după ce Nadia se mutase în Montreal în 1989. Cu toate acestea nunta a avut loc în România, iar ceremonia a fost la Mănăstirea Cașin. Nașii lor de cununie au fost Dana și Adrian Năstase.

Vezi mai multe FOTOGRAFII cu NADIA COMĂNECI ÎN GALERIA FOTO

La scurt timp de la căsătorie, Nadia l-a născut pe Dylan, un băiețel acum în vârstă de 13 ani care a ajuns să fie foarte talentat la mai multe sporturi.

Citește și: 44 de ani de la primul "10" din gimnastică! Nadia Comăneci: "Eram un trofeu de pus în vitrină"

Nadia a plecat din România în urmă cu 31 de ani și de atunci duce o viață liniștită alături de frumoasa ei familie în America.

Ultimele știri