Antena Căutare

Desenele animate l-au facut pe Torres sa se apuce de fotbal

Ajuns in Japonia, acolo unde Chelsea va participa la Campionatul Mondial al Cluburilor, Fernando Torres si-a adus aminte de copilarie.

Desenele animate japoneze “Captain Tsubasa” sunt motivul pentru care Fernando Torres a decis sa se apuce de fotbal.

Imi aduc aminte ca atunci cand eram copil toata lumea vorbea la scoala de desenele animate cu fotbalisti. Ma uitam la <>, iar apoi am vazut si <>. M-a fascinat povestea de a incepe fotbalul de la copii si junior si de a ajunge, mai apoi, sa joci la Cupa Mondiala sau la marile echipe din Europa”, a rememorat Torres.

Ambitionat de succesul personajelor de desene animate si incurajat de fratele sau, Torres a decis sa se inscrie la fotbal. “Vroiam sa fiu ca Oliver, asa ca m-am apucat de fotbal. Ceea ce traiau ei in acele desene a devenit visul meu”, spune varful spaniol care a reusit sa atinga performantele idolilor sai: a jucat la Cupa Mondiala si a ajuns la una dintre echipele mari ale Europei.

S-a tras cortina! LPF a amanat ultima etapa din 2012... Lideri si la petreceri! Stelistii au taiat porcul: Tanase, Bourceanu si Pintilii, primii care au gustat "pomana&quo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x