Antena Căutare

Tradiția continuă la FCSB! Patronul a anunțat echipa de start pentru meciul cu Hapoel Beer Sheva. ”Atacant” surpriză ales de Becali

Conform tradiției ultimilor ani în cupele europene, Gigi Becali a alcătuit echipa de start a celor de la FCSB cu 24 de ore înaintea meciului.

Conform tradiției ultimilor ani în cupele europene, Gigi Becali a alcătuit echipa de start a celor de la FCSB cu 24 de ore înaintea meciului. După o consultare cu antrenorul Nicolae Dică, patronul a ajuns la concluzia că roș-albaștrii nu au nevoie de vârf de meserie în meciul cu Hapoel Beer-Sheva.

Conform lui Becali, Dică ar urma să alinieze azi, cu Hapoel Beer Sheva, o echipă fără Gnohere, dar cu Tănase vârf împins. Patronul a anunțat o modificare importantă și la mijloc, acolo unde gafeurul din meciul cu Lugano, Ovidiu Popescu, îi este preferat lui Junior Morais. Fundașul adus de la Astra și reprofilat de Dică va fi doar rezervă. În locul său, pe stânga, va reveni Momcilovici.

”Morais va fi pe bancă. Teixeira va fi în stânga, Popescu lângă Nedelcu, Man în dreapta. Şi Tănase va juca, şi Budescu. Dică mi-a spus că va juca vârf cu Tănase, după care să intre şi Coman în a doua repriză, şi "Bizonul" eventual, eventual şi Enache, dacă trebuie să ţinem de rezultat”, a spus Becali la digisport.

Conform lui Becali, echipa de start a celor de la FCSB este următoarea:

Niță - Benzar, Bălașa, Planici, Momcilovici - Nedelcu, Ov. Popescu - Man, Budescu, Teixeira - Fl. Tănase

*Denis Alibec și mijlocașul Mihai Pintilii nu fac parte din lotul FCSB pentru meciul de joi. Alibec este exclus din lot pe motiv disciplinar, în timp ce Pintilii este accidentat.

Partida dintre Hapoel Be'er Sheva se va disputa joi, 19 octombrie, de la ora 20:00. De la aceeași oră, în Elveția, Lugano primește vizita celor de la Viktoria Plzen.

CLASAMENTUL GRUPEI G după 2 etape:

1. FCSB 6p
2. Plzen 3p

3. Beer Sheva 3p
4. Lugano 0p

FCSB îi mai dă o lovitură rivalei Dinamo! Gigi Becali anunță transferul atacantului Adam Nemec: ”Cred că va accepta!”. T... Barcelona pregătește ”tripla britanică”! Trei jucători de clasă de la Tottenham sunt doriți pe Nou Camp. Unul a spus dej...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x