Căutare Live

Tragedie tratata cu fundul: Un fan al lui Liverpool si-a tatuat un episod tragic din istoria rivalei United

Istoria anului 1958 s-a scris cu sange si lacrimi pentru Manchester United. Tragedia aviatica de la Munchen, acolo unde mai multi fotbalisti si-au pierdut viata, ramane un moment dureros pentru suporterii "diavolilor". Nu si pentru rivalii de la Liverpool.

Un fan al lui Liverpool si un dusman al lui United si-a expus pe un site de socializare noul sau tatuaj. "Munich '58" si-a scris pe fund suporterul, care a impins rivalitatea sportiva la ura in adevaratul sens.

Gestul a fost aspru criticat atat de fanii lui Manchester cat si de cei ai lui Liverpool, iar contul suporterului inconstient a fost sters. "El este cel mai prost om din Anglia", a fost remarca unui utilizator.

Din cei 44 de pasageri, 20 au murit pe loc. United a pierdut o generatie extraordinara, Anglia a ramas fara niste sportivi minunati.

foto: The Sun

POVESTE: James Naismith, canadianul care a dat lumii baschetul. In 1891... "Bursucul" si "Neamtul" vor sa cucereasca Rusia...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri