Antena Căutare

Televiziunea publică spaniolă: ”Real Madrid oferă 310 milioane de euro pentru Neymar!”. Reacția imediată a campioanei Europei

”Neymar la Real Madrid”, iată un scenariu care, de la o zi la alta, este tot mai aproape de realitate. În miez de noapte, presa spaniolă a anunțat că Realul lui Florentino Perez pune pe masă 310 milioane de Euro pentru transferul căpitanului naționalei Braziliei.

Neymar la Real Madrid”, iată un scenariu care, de la o zi la alta, este tot mai aproape de realitate. În miez de noapte, presa spaniolă a anunțat că Realul lui Florentino Perez pune pe masă 310 milioane de Euro pentru transferul căpitanului naționalei Braziliei.

Jurnaliștii de la AS.com care citează postul iberic TVE, scriu că Real Madrid le-a oferit francezilor de la PSG 310 milioane de euro în schimbul brazilianului. Dacă mutarea se va realiza, Neymar, 26 de ani, va avea un contract pe 7 ani și va primi 45 de milioane de euro pe sezon!

UPDATE: Real Madrid a emis un comunicat oficial în care ține să clarifice situația ”ofertei de 310 milioane”

”După informația publicată de postul public TVE, despre o posibilă ofertă a lui Real Madrid pentru jucătorul lui PSG, Neymar, clubul nostru neagă orice știre de acest gen. Nu am trimis nici o ofertă celor de la PSG și nici lui Neymar. Clubul Real Madrid e surprins că postul public spaniol a putut emite o asemenea informație falsă, fără ca nimeni să ne contacteze pentru a dezminți".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

AS mai scria, pe 19 iunie, că Neymar l-ar fi anunțat pe șeicul Nasser Al-Khelaifi, chiar în timpul celebrării titlului câștigat de PSG în sezonul 2017-2018, că nu mai are de gând să continue la Paris.

Starul încă de la PSG, Neymar, a marcat și a dat o pasă de gol în meciul cu Mexic, 2-0, care a consfințit calificarea Selecao în sferturi, unde va întâlni Belgia

Dacă va ajunge la Real Madrid, Neymar l-ar egala pe Messi în topul celor mai mari salarii din fotbal. Iată ierarhia din prezent:

  • 1. Lionel Messi (Barcelona) 45 milioane de euro pe an
  • 2. Neymar (PSG) - 36 milioane de euro pe an
  • 3. Oscar (Shanghai SIPG) - 24 milioane de euro pe an
  • 4. Ezequiel Lavezzi (Hebei China Fortune) - 22 milioane de euro pe an
  • 5. Cristiano Ronaldo (Real Madrid) - 25 milioane de euro pe an
  • 6. Hulk (Shanghai SIPG) - 20 milioane de euro pe an
  • 7. Kylian Mbappe (Paris Saint-Germain) 18 milioane de euro pe an
  • 8. Paul Pogba (Manchester United) 17,5 milioane de euro pe an
  • 9. Graziano Pelle (Shandong Luneng) 17 milioane de euro pe an
Wimbledon 2018, ziua 1! Cîrstea, Dulgheru și Buzărnescu, calificate, Begu și Ruse, eliminate din primul tur la Londra... Moment extrem de amuzant la Wimbledon! Gabriela Ruse a provocat incidentul. Victima? Un copil de mingi! – VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x