Live acumFilm: Blonda de la drept
Prime Time 20:00Film: Parker

Transferul iernii în Liga 1! Dinamo, la un pas de achiziționarea unuia dintre cei mai buni străini care au evoluat în România!

În ciuda faptului că vacanța abia a început, cluburile din Liga 1 se pregătesc intens pentru reluarea sezonului și dau lovitură după lovitură pe piața transferurilor. Dacă FCSB l-a ”rezolvat” pe Olimpiu Moruțan, rivala Dinamo este la un pas de o super-revenire.

Unul dintre cei mai buni și apreciați străini ai Ligii 1 din ultimii ani, Antun Palici, a bătut palma cu conducerea dinamovistă pentru a se întoarce, anunță gsp.ro. Ultimul pas până la oficializarea revenirii croatului este acceptul lui Vasile Miriuță.

Ultima oară, Palici a evoluat la Mouscron, în Belgia, acolo unde a prins doar patru meciuri. Sursa citată scrie că Miriuță a evitat să dea un răspuns ferm pentru că este speriat de situația medicală a lui Palici și nu vrea să se pronunțe până nu vede rezultatele examenului medical al jucătorului.

Dinamo este disperată să aducă un mijloc central după plecarea lui Paul Anton în Rusia, la Anji.În afară de Palici, ”câinii” încearcă să-i mai aducă pe Ronaldo Deaconu, de la Chiajna și pe Dan Nistor, de la CFR Cluj.

Recomandari