Antena Căutare

Transferul lui Vlad Chiriches la Tottenham a picat! Fundasul va mai ramane la Steaua cel putin pana la iarna!

Lovitura de teatru in cazul transferului lui Vlad Chiriches la Tottenham. Fundasul va mai ramane la Steaua cel putin pana la iarna. Din inchisoare, Becali a aflat de ultimatumul dat de clubul londonez pentru finalizarea transferului si, chiar daca era vorba de opt milioane de euro, patronul Stelei a pus orgoliul pe primul loc.

Anuntat ca si facut, transferul lui Vlad Chiriches la Tottenham Hotspur a cazut pe ultima suta de metri. Internationalul roman nu va mai ajunge sa joace pe White Hart Lane, din cauza unui amanunt care l-a facut pe patronul Stelei, Gigi Becali, sa ia foc si sa contramandeze totul.

“Nu asteapta Tottenham? Dar cine este Tottenham? Nu poate sa astepte o zi? Atunci Chiriches nu mai este de vanzare. Gata, numele meu e Gigi Becali, nu accept asa ceva”, a tunat Gigi Becali, conform Gazetei Sporturilor.

"Pana in iarna nu pleaca sub nicio forma. Poate sa fie o lovitura pentru Chiriches, dar el trebuie sa inteleaga. El datoreaza mai mult Stelei, decat Steaua lui. Miza este mai mare: accederea in grupele UEFA Champions League. Suntem favoriti, avem culoar foarte bun", a spus si Mihai Stoica.

Reactia uluitoare i-a luat prin surprindere pe cei din staff-ul Stelei, care au fost nevoiti sa-l anunte pe Chiriches ca va mai ramine la Steaua cel putin pina la iarna. Daca ar plecat la Londra, Vlad Iulian Chiriches ar fi devenit cel mai scump fotbalist roman din toate timpurile plecat din campionatul nostru, la o valoare mai mult decat dubla decat transferul lui Gica Hagi la Real Madrid, in 1990.

FOTO! Martinovici a semnat cu Steaua Rosie Belgrad si a fost primit bine de fani. "Bine ai venit, maestre Kung Fu&q... Razboi total intre Laurentiu Reghecampf si Victor Piturca! Prezenta jucatorilor Stelei la nationala, sub semnul intrebar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x