Antena Căutare

ULTIMA ORĂ! Transferul zilei în Liga 1: un jucător de bază al naționalei a bătut palma cu o forță a României

CFR Cluj nu mută doar la nivelul băncii tehnice. După ce l-au numit pe Edward Iordănescu antrenor principal, campionii României sunt la un pas de a da lovitura verii în Liga 1 pe piața transferurilor. CFR a bătut palma cu unul dintre oamenii de bază ai naționalei, Cristian Săpunaru.

CFR Cluj a stat excelent din punct de vedere defensiv în sezonul trecut, însă mizează acum pe experiența lui Săpunaru pentru parcursul din cupele europene. Conform gsp.ro, campioana a deschis discuțiile și a ajuns deja la un acord cu Săpunaru, singura condiție mai este ca el să își rezolve problemele cu Kayserispor.

Săpunaru a semnat anul trecut cu Kayserispor. Turcii au plătit Astrei 300.000 de euro pentru a-l lua pe fundașul de 34 de ani. Săpunaru a fost titular de drept la fosta echipă a lui Şumudică, cu 33 de partide jucate în sezonul trecut.

Săpunaru îl înlocuiește la CFR Cluj pe Kevin Boli, cedat în China pe 3 milioane de euro. Francezul luat de la Viitorul cu 400.000 de euro va merge la formația lui Dan Petrescu, Guizhou Hengfeng.

Cristi Săpunaru este cel mai important jucător român aflat încă în activitate. Acesta a câştigat 9 trofee în carieră, cu două echipe, Rapid şi FC Porto: Un trofeu Europa League, 3 titluri de campion, două Cupe ale Portugaliei, o Supercupă a Portugaliei, o Cupă a României, o Supercupă a României.

Biletul Zilei 18.06.2018! Mizăm pe trei meciuri sigure pentru un pont uriaș... Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018! Tunisia - Anglia ora 21:00, grupa G! Kane & co. promit spectacol în ultimu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x