Antena Căutare

Tratatul de la Palatul Elysee, aniversat printr-un amical de lux

Federatia Franceza de Fotbal si cea Germana vor organiza pe 6 februarie 2013 un amical intre cele doua selectionate, pentru a aniversa 50 de ani de la semnarea Tratatului de la Palatului Elysee.

Pe 22 ianuarie 1963, generalul Charles de Gaulle, presedintele Frantei, si cancelarul german Konrad Adenauer semnau la Palatul Elysee un tratat ce recunostea colaborarea economica dintre cele doua tari, dar si consolidarea prieteniei franco-germane.

In 2013 se implineste o jumatate de secol de la un eveniment. Cei 50 de ani nu vor fi sarbatoriti doar de politicienii din cele doua tari, ci si de federatiile de fotbal.

Pe 6 februarie 2013 Franta va intalni Germania intr-un amical de lux disputat in Hexagon. Avand in vedere modul serios in care Manschaft-ul trateaza meciurile de pregatire si faptul ca nationala lui Blanc a arata destule carente in ultimele preliminarii, rezultatul final s-ar putea sa-i irite pe cocosii galici.

De remarcat ca cele doua echipe se vor intalni pe 29 februarie anul acesta pe Weserstadion din Bremen.

Foto: Intact Images / EPA

Nadal il contreaza pe Federer la Australian Open... Parvulescu o da la intors: "Am crescut cu emblema Stelei"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x