Antena Căutare

Trecutul si prezentul si-au dat mana la Real Madrid! Ronaldo, premiat de Di Stefano

Cristiano Ronaldo e fericit se se simte bine! Nu pentru ca a auzit ca Real s-ar putea s-o intalneasca intr-un meci amical pe Steaua, ci pentru ca a primit premiul "Alfredo Di Stefano", dedicat celui mai bun jucator din campionatul Spaniei.

Trecutul si prezentul clubului Real Madrid si-au dat mana in festivitatea de premiere a celor mai buni jucatori din sezonul trecut. Cel mai fericit om al galei a fost Cristiano Ronaldo!

Starul Realului a primit de la Alfredo Di Stefano premiul pentru cel mai bun fotbalist din sezonul trecut in Primera Division! "Este o onoare sa fiu declarat cel mai bun jucator si, mai presus de toate, sa primesc acest premiu din mainile lui Alfredo Di Stefano. Le multumesc celor care au avut incredere in mine si vreau sa le transmit ca nu voi pleca de la Real pana cand nu voi castiga un trofeu major", au fost cuvintele lui CR7, care, cel mai probabil, face referire la castigarea Ligii Campionilor cu gruparea "blanco".

CINE ESTE ALFREDO DI STEFANO?

Don Alfredo, cum ii spun spaniolii, sau "Saeta Rubia", cum era alintat in perioada de activitate, este unul dintre cei mai mari jucatori de fotbal din istorie. A jucat pentru River Plate, Millonarios si Espanyol, dar perioada de glorie a intalnit-o in tricoul lui Real Madrid.

In cele 282 de meciuri jucate pentru madrileni, Di Stefano a reusit sa marcheze 216 goluri. In clasamentul golgeterilor all-time din Spania, Alfredo Di Stefano ocupa pozitia a patra, cu 227 de goluri marcate in 329 de partide.

FOTO! Pe Tiger Woods il stiti! Acum facem cunostinta cu Lindsey Vonn, noua sa iubita... FOTO! "El Clasico" in culori: Asa vor arata tricourile celor de la Real si Barcelona...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x