Antena Căutare

Trei agresori maghiari ai hocheistului Cosmin Marinescu, suspendati pe termen nelimitat

Istvan Gereb, Molnar Akos si Antal Alfred (componenti ai echipei nationale de hochei a Romaniei Under 16) au fost suspendati pe termen nelimitat de catre Comisia de Etica a Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, dupa ce l-au agresat in vestiar pe Cosmin Marinescu, in data de 1 decembrie, cu ocazia unui cantonament desfasurat la Miercurea Ciuc, informeaza Mediafax, citata de Hotnews

De asemenea, antrenorii echipei nationale au fost mustrati dupa acest incident de catre Comisia de Etica a COSR.


"Comisia de Etica a Comitetului Olimpic si Sportiv Roman a ratificat propunerile presedintelui COSR, Octavian Morariu, de a-i suspenda pe termen nedeterminat din nationala de hochei pe gheata a Romaniei, care se afla in pregatire in vederea participarii la FOTE 2013, pe Istvan Gereb, Molnar Akos si Antal Alfred, trei dintre componentii lotului, si de a-i sanctiona cu mustrare pe antrenorii Otto Keresztes si Istvan Gereb. De asemenea, s-a decis ca lotul de hochei pe gheata care va reprezenta Romania la FOTE 2013 sa fie monitorizat permanent de Departamentul Sport din cadrul COSR", se precizeaza intr-un comunicat de presa al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman.

Incidentul a avut loc in data de 1 decembrie, de Ziua Nationala a Romaniei. Lotul olimpic U16 al Romaniei se afla intr-un stagiu de pregatire la Miercurea Ciuc, in vederea participarii la Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE) din 2013.

Cosmin a fost lovit cu prosoapele si injurat de catre coechipierii sai de etnie maghiara pentru simplul motiv ca este roman, informatia fiind confirmata de presedintele FRH.

Juniorul (singurul sportiv de nationalitate romana ramas in lotul U16) a parasit imediat cantonamentul, iar tatal acestuia a depus un memoriu catre FRH.

foto: gsp.ro

Vezi care au fost cazurile de dopaj din sport in 2011!... Ribery, cel mai antipatic sportiv francez...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x