Antena Căutare

Trei fani au intrat pe teren pentru Cristiano Ronaldo la meciul Bayer Leverkusen – Juventus

Trei fani au intrat pe teren pentru Cristiano Ronaldo, miercuri seară, la meciul disputat de Juventus Torino în deplasare, cu Bayer Leverkusen, în Liga Campionilor. După pătrunderea pe gazon a unuia dintre suporteri, portughezul a avut o reacţie nervoasă.

După fluierul final, un fan a intrat alergând pe teren şi şi-a pus braţul pe după capul lui Ronaldo, încercând să facă un selfie. Surprins, Ronaldo l-a împins pe suporter şi a făcut un gest nervos către el. După incident, portughezul s-a ţinut de gât, afectat de comportamentul fanului.

— Tiago Teixeira (@dominiotactico)

Potrivit RMC Sport, pe finalul partidei au mai intrat pe teren doi suporteri. Primul, care purta un tricou al echipei Juventus, a pătruns în minutul 87 şi a reuşit să se fotografieze cu Ronaldo. Al doilea a fost prins de stewarzi înainte să ajungă la portughez, în minutul 90+4.

Juventus Torino a câştigat cu scorul de 2-0 meciul de miercuri cu Bayer Leverkusen, din ultima etapă a grupelor Ligii Campionilor. Torinezii sunt calificaţi în optimile competiţiei.

Sursa : news.ro

Marius Alexe şi-a reziliat contractul cu FC Argeş... Cristina Neagu: Locul 12 nu ne onorează. Ne-am dorit, ne-am luptat, dar atât s-a putut de această dată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x