Antena Căutare

Tribunalul din Barcelona a făcut anunţul oficial! Ce se întâmplă cu condamnarea lui Leo Messi

Tribunalul din Barcelona a anunţat, vineri, că a aprobat comutarea condamnării internaţionalului argentinian Lionel Messi la 21 de luni de închisoare pentru fraudă fiscală într-o amendă de 252.000 de euro

  • Tribunalul a decis şi comutarea într-o amendă de 180.000 de euro a pedepsei 15 luni de închisoare a tatălui fotbalistului argentinian, Jorge Messi.

Chiar şi în cazul menţinerii pedepselor, cei doi nu ar fi ajuns la închisoare, în cazul condamnaţilor fără antecedente penale condamnarea mai mică de doi ani putând fi ispăşită în regim de probaţiune.

În luna mai, Messi a fost condamnat în apel la 21 de luni de închisoare pentru fraudă fiscală. Condamnarea a fost confirmată în apel, după ce în iulie 2016, Messi şi tatăl său au primit o pedepsă de 21 de luni pentru fraudă fiscală. Pedeapsa pentru tatăl lui Messi a fost micşorată de la 21 la 15 luni, după cum aminteşte news.ro.

Messi, desemnat de cinci ori cel mai bun fotbalist din lume, şi tatăl său, Jorge Horatio Messi, au compărut, la 2 iunie 2016, în faţa unui tribunal din Barcelona, fiind judecaţi pentru fraudă fiscală.

Lionel şi Jorge Horatio Messi au fost acuzaţi că au păgubit fiscul spaniol că suma de 4,1 milioane de euro, între 2007 şi 2009.

FABULOS! Mai mulţi foşi şi actuali jucători din NFL vor investi aproape 1.000.000 de dolari într-o LIMONADĂ făcută de o ... Simona Halep a învins-o pe Shuai Peng şi s-a calificat în optimi la Wimbledon! O va întâlni pe Azarenka...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x