Antena Căutare

Trica dupa ce si-a agatat ghetele in cui: "Pun muraturi"

Eugen Trica a decis sa-si agate ghetele in cui la virsta de 35 de ani, dar nu regreta nici un moment ce a facut cariera lui de fotbalist. Plecarea de la Concordia Chiajna nu l-a prins pe picior gresit si fostul mijlocas a declarat pentru EVZ ca nu se plictiseste acasa.

"E bine sa fii casnic. Imi duc baietii la scoala, punem muraturi, nu ma plictisesc. As mai fi vrut sa continui in fotbal, dar m-am convins ca nu mai pot. Iti trebuie pregatire fizica, altfel nu poti rezista in jocul modern".

S-a saturat de fotbal cind a plecat la Anorthosis

Eugen stie exact cind i-a disparut pasiunea pentru sportul rege si pune retragerea sa pe momentul in care a plecat in Cipru: "Prima oara mind mi s-a luat si nu mai aveam chef de fotbal a fost atunci cind am plecat de la CFR la Anorthosis. Am dat acolo de viata, de vacanta", a mai spus Trica.

Transferul la Steaua, virful carierei lui Trica

Mijlocasul simte ca cea mai mare realizare a carierei sale a fost transferul la Steaua, in 1998: "Am simtit o bucurie imensa. E o vorba care spune ca daca nu ai jucat la Steaua, nu esti fotbalist. Dupa ce am schimbat pase cu Ilie Dumitrescu mi-am dat seama ca am realizat ceva", a declarat fostul stelist pentru EVZ.

Dupa aproape 27 de ani, jucatorul nascut in Teslui s-a retras din fotbalul profesionist, trecind pe la echipe ca Universitatea Craiova, Steaua, Litex Loveci, Maccabi, TSKA, CFR Cluj, Anorthosis Famagusta si Concordia Chiajna.

Sursa: gsp

Foto: Intact Images

Becali a facut baie in Iordan: l-a iertat pe Huidu... HCM a pierdut al patrulea meci la rand in grupele Ligii Campionilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x